Dodatna oprema

Product photo

HTC Dot View™ Ice

Poboljšana HTC Dot View™ Ice futrola pruža sve značajke modela HTC Dot View™ s prozirnom stražnjom presvlakom. Pohvalite se jedinstvenim dizajnom svog telefona i uživajte u interakciji sa zatvorenom futrolom koja vas neće usporavati.

Product photo

HTC Dot View™

Obične maske za pametne telefone štite uređaje, ali ovo nije obična maska. HTC Dot View čuva vaš uređaj tankom i otpornim poklopcem. Softver za trenutno prepoznavanje Dot View maske adaptira prikaz na ekranu tako da čitav niz informacija možete dobiti preko poklopca i dok je maska zatvorena.

Product photo

HTC Clear Shield

Clear Shield se odlikuje mekanim bočnim rukohvatom dostupnim u četiri boje. Jednodijelna konstrukcija sa zaobljenim rubovima i prozirnom poleđinom pruža jasan prikaz HTC telefona i boje po vašem izboru.

 
Product photo

HTC Rapid Charger 2.0

Univerzalni USB punjač puni vaš pametni HTC u trenu. Kompatibilan sa svim HTC-ovim pametnim telefonima, ovaj 15 W putni punjač puni pojedine HTC-ove modele 40% brže od standardnih punjača* s pomoću Qualcommove tehnologije® Quick Charge™ 2.0.

Product photo

HTC Battery Bar

Vaš telefon će uvijek biti spreman za korištenje uz elegantnu prijenosnu bateriju koja omogućava da do tri puta u potpunosti napunite uređaj – čak i dok ga koristite. Kompatibilna je sa svim uređajima koji se pune preko mikro-USB konektora. Kapacitet baterije je 9000 mAh

Product photo

HTC Active Earphones

Slušalice otporne na vodu, prašinu i znojenje imaju ugrađeni mikrofon i uz njih se dobijaju 3 veličine podloga za uho kako bi odgovarale svim korisnicima. Dolaze sa ugrađenim hands-free tipkama

 
Product photo

HTC Universal Car Kit

Univerzalno kompatibilan nosač prikladan je za sve telefone veličine zaslona između 4,3 i 6 inča. Prilikom odlaganja na nosač vaš se HTC telefon automatski prebacuje u način rada za automobil – na zaslonu se prikazuju velike ikone s glazbom, kontaktima i komandama za navigaciju

Product photo

HTC 10W Car Charger

Mobilni telefon najbolje radi kada je napunjen pa pripazite da ne ostanete prazan. Ovaj mini punjač za automobil omogućuje napajanje potrebno za uživanje u Google navigaciji, emitiranju glazbe i još mnogo toga. S ovim uređajem osmišljenim za sigurnost nemate problema s kabelima, a daje vam pokretačku snagu.

Product photo

HTC Dual Port Car Charger

Jednostavno napajanje dva uređaja odjednom pomoću HTC punjača za automobil s dva priključka snage 20 W. Kompaktni punjač možete priključiti gotovo bilo gdje u svom automobilu, a potreban vam je ako želite ostati povezani u pokretu.

 
 
 
 
Product photo

HTC Stereoslušalice

HTC naglavne stereoslušalice isporučuju se s različitim veličinama mekanih ušnih slušalica što jamči dobro prijanjanje. Na plosnatom kabelu koji se ne zapetljava nalazi se upravljač glasnoće s tri gumba te utičnica za mikrofon. Naglavne slušalice kompatibilne su s HTC-ovim ekskluzivnim poboljšanim audioprofilom koji jamči superiorni doživljaj zvuka.

 
 

Copyright © 2014 HTC Corporation. All rights reserved

www.htc.com/hr